LARA CREPALDI

Fundadora de Pausa ( ) Sana  |  Doctora en Dret Internacional i Laboral | Professora de Ioga i Meditació


foto cv.jpg

Finalitzats els seus estudis del Dret Internacional i Laboral va desenvolupar tasques administratives, de control qualitatiu i d’atenció tècnica en diferents sectors, destacant la seva experiència com a gestora de banca personal i com a dispatcher internacional a l’àmbit biotecnològic de la patologia digital, càrrecs on va experimentar ritmes i exigències molt alts.
L’esport i la disciplina l’han acompanyada desde petita com a eines d’empoderament en salut i la reiterada experiència competitiva va fer-la virar des de la rivalitat a favor de l'aprenentatge compartit i vivencial.
Degut tant a la seva tendència a la introspecció i a la cura del benestar físic com a l'interès per les filosofies orientals va obrir-se a la meditació budista i hinduista i a la pràctica del Hatha Ioga. La seva gestió de les relacions socials i de l’estrès laboral va canviar radicalment a favor de més assertivitat i acceptació proactiva. Cursar la formació de professora de Ioga va ser el punt d’inflexió pel seu canvi d’actitud vital i professional.

" Pausa ( ) Sana neix de l’inquietud per compartir els beneficis d’aquestes eines tant mentals com físiques amb els nostres cuidadors: empoderar-los per contagiar salut integral als pacients i al seu entorn és la seva missió ".


CHIARA RINASCENTE

Metgessa Internista | Naturòpata |  Professora de Ioga

Vaig llicenciar-me en Medicina a Itàlia i vaig especialitzar-me com a Internista sent resident durant 5 anys en un hospital públic de Madrid. Actualment treballo al servei d’Urgencies d’una clínica privada de Barcelona. 
Ja que sempre m'han interessat les maneres de considerar el pacient en la seva totalitat vaig formar-me també en Naturoteràpia aconseguint una visió més amplia de la relació cos-ment i del seu pes en el desenvolupament de la malaltia. 
Fa anys practico Ioga comprobant sobre mi mateixa els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica corporal, meditativa i de respiració conscient en el benestar físic, la claredat mental i la gestió de les emocions i de l’estrès, tant freqüent en els meus ritmes de treball com a metgessa. 
Cursar la formació de Professora em va conscienciar encara més de la millora que el Ioga m’aporta tant a l’energia vital com a l’empatia ennoblint així les meves relacions amb els pacients i els companys de feina.  
Conscient del seu impacte sobre l’exercici professional vaig acceptar encantada de col·laborar amb Pausa ( ) Sana: un projecte pioner amb eines completes i valioses per enfortir la salut dels professionals i acréixer la seva capacitat de transmetre benestar als pacients.


Leonardo Segalin

Psicòleg i Psicoterapeuta | Instructor de Mindfulness | Professor de Ioga

Sóc psicòleg col·legiat i autònom. Durant molts anys vaig dedicar-me a l'àmbit de la salut mental en centres públics i privats. Actualment treballo com a psicoterapeuta. Sóc membre de l’Institut de Psicoteràpia Relacional on vaig realitzar la formació de Psicoteràpia Dinàmica Breu Relacional. Col·laboro amb l'Ajuntament d’El Prat de Llobregat oferint suport psicològic a persones en risc d'exclusió social i realitzo voluntariat en l'Associació Psicòlegs Sense Fronteres. Des de fa anys practico meditació diàriament. Format en Mindfulness en la Pràctica Clínica per l'Associació Espanyola de Mindfulness AEMIND, vaig participar al Programa Mindfulness Based Stress Reduction - MBSR - i al programa d'Escoles Despertes Nivell I pel European Institute of Applied Buddhism. Sóc instructor de Mindfulness i imparteixo cursos principalment orientats a professionals de l'àmbit social, la salut i l'educació. Així mateix sóc professor de Ioga i membre de l'Associació Espanyola de Kundalini Ioga.